Advertisement

Esenyurt Son Dakika Yangın - Zt 4h Mridj M - Ülkemizin farklı noktalarında yangınlar devam ederken, son dakika haberleri gelmeye devam ediyor.

Esenyurt Son Dakika Yangın - Zt 4h Mridj M - Ülkemizin farklı noktalarında yangınlar devam ederken, son dakika haberleri gelmeye devam ediyor.. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. 60 itfaiye aracı ve 170 personelle müdahale edilen yangın kısmen kontrol altına alındı. Seyir halindeki kamyonette yangın çıktı. Ekipler, belediyeye ait tankerlerle itfaiye araçlarına su taşırken, yangından etkilenenlere de ilk müdahaleyi belediyenin sağlık. Çıkan yangın şiddetli rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü.

Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre yangın kontrol altına alındı. İstanbul esenyurt'ta 5 katlı binanın çatısında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Bir anda büyüyen yangın, binanın yanında. İstanbul esenyurt'ta bulunan plastik fabrikasında gece saatlerinde yangın çıktı.

Hy6mfvrzclr Xm
Hy6mfvrzclr Xm from i0.wp.com
Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı. 60 itfaiye aracı ve 170 personelle müdahale edilen yangın kısmen kontrol altına alındı. Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Esenyurt'ta bir binanın 2'nci katında yangın çıktı esenyurt'ta bir binanın 2'nci katında yangın çıktı. Bir anda büyüyen yangın, binanın yanında. İstanbul esenyurt'ta palet fabrikasında yangın çıktı. Anneanne ile torunu yangında hayatını kaybetti. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi.

60 itfaiye aracı ve 170 personelle müdahale edilen yangın kısmen kontrol altına alındı.

İstanbul esenyurt'ta palet fabrikasında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta 5 katlı binanın çatısında yangın çıktı. Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre yangın kontrol altına alındı. İstanbul esenyurt'ta bir boya fabrikasının deposunda yangın çıktı. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Esenyurt'ta mobilya dükkanında korkutan yangın. Ölen anneanne ile torunun cenazesi adli tıp. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Esenyurttacatışma #taksici #esenyurt esenyurt haberleri, esenyurt haber son dakika, esenyurt haber kuyumcu esenyurt'ta yangın 2 kişi hayatını kaybetti #haber #haberizle #izlehaber #sondakikahaber #sondakika #sondk #habersondakika. Esenyurt'ta yangın esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı. Ekipler, belediyeye ait tankerlerle itfaiye araçlarına su taşırken, yangından etkilenenlere de ilk müdahaleyi belediyenin sağlık. Boya ve tiner bulunan depodaki yangın büyük uğraş sonucunda kontrol altına alındı.

15 şubat 2020 117 0. Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre yangın kontrol altına alındı. Olay yerine çok sayıda itfaiye aracı yönlendirildi. İşte esenyurt kıraç'taki yangının görüntülerini izle! Yangın büyüyerek yandaki tekstil ve alüminyum fabrikalarına da sıçradı.

7jxgd Kcjttpxm
7jxgd Kcjttpxm from foto.sondakika.com
İçeriden patlama sesleri geldiği yangın, yaklaşık 4 saat sonra söndürüldü. Esenyurt'ta bir binanın 2'nci katında yangın çıktı esenyurt'ta bir binanın 2'nci katında yangın çıktı. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bulunan bir sanayi sitesinde yangın meydana geldi. Son dakika haberine göre i̇stanbul esenyurt akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın meydana geldi. İstanbul esenyurt'ta bulunan plastik fabrikasında gece saatlerinde yangın çıktı. Lojistik deposu alevlere teslim olurken, yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Bir anda büyüyen yangın, binanın yanında. Son dakika haberine göre i̇stanbul esenyurt fatih sanayi sitesinde yangın çıktı.

İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı.

Esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı. Çıkan yangın şiddetli rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. İstanbul esenyurt'ta bulunan plastik fabrikasında gece saatlerinde yangın çıktı. Esenyurt yangın haberleri ve esenyurt yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın söndürme çalışmalarına, esenyurt belediyesi ekipleri de destek verdi. Esenyurttacatışma #taksici #esenyurt esenyurt haberleri, esenyurt haber son dakika, esenyurt haber kuyumcu esenyurt'ta yangın 2 kişi hayatını kaybetti #haber #haberizle #izlehaber #sondakikahaber #sondakika #sondk #habersondakika. Dumanların gökyüzünü kapladığı yangına çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi devam ediyor. Ekipler, belediyeye ait tankerlerle itfaiye araçlarına su taşırken, yangından etkilenenlere de ilk müdahaleyi belediyenin sağlık. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bulunan bir sanayi sitesinde yangın meydana geldi. Esenyurt haber, türkiye ve esenyurt'tan son dakika haberleri, güncel haberler, namaz vakitleri, spor ve magazin haberleri ve daha fazlasını buradan okuyabilirsiniz. Esenyurt yangın etiketine sahip 3 sonuç bulundu. Son dakika haberine göre i̇stanbul esenyurt akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın meydana geldi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Esenyurt yangın etiketine sahip 3 sonuç bulundu. 03 ağustos 2019, cumartesi 16:12 son güncelleme: İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor. İstanbul esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı.

S6grfrfnwzxxjm
S6grfrfnwzxxjm from i2.cnnturk.com
İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Edinilen bilgilere göre esenyurt'ta bir bölgede yangın çıktı. Çok sayıda kişi mahsur kaldı. Esenyurt yangın etiketine sahip 3 sonuç bulundu. Yangın büyüyerek yandaki tekstil ve alüminyum fabrikalarına da sıçradı. Son dakika haberine göre i̇stanbul esenyurt akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın meydana geldi. İki katlı sitenin çatısındaki yangına müdahale için çok sayıda itfaiye ekibi sevkedildi. Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı.

İstanbul esenyurt'ta bulunan plastik fabrikasında gece saatlerinde yangın çıktı.

Yangın söndürme çalışmalarına, esenyurt belediyesi ekipleri de destek verdi. İstanbul esenyurt'ta çıkan yangında iki kişi hayatını kaybetti. Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre yangın kontrol altına alındı. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Akçaburgaz mahallesi'ndeki fabrikadan saat 00.15 sularında alevlerin yükseldiğini görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine avcılar. İstanbul esenyurt 'tan son dakika haberi geldi. Esenyurt fatih sanayi sitesinde yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta palet fabrikasında yangın çıktı. 60 itfaiye aracı ve 170 personelle müdahale edilen yangın kısmen kontrol altına alındı. İçeriden patlama sesleri geldiği yangın, yaklaşık 4 saat sonra söndürüldü. Esenyurt'ta mobilya dükkanında korkutan yangın. Son dakika haberine göre i̇stanbul esenyurt akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın meydana geldi. Dünyadan en güncel haberler, türkiye'den sondakika haberleri, ekonomi dünyasından en flaş gelişmeler için hürriyet'in.

İstanbul esenyurt'ta bir boya fabrikasının deposunda yangın çıktı esenyurt son dakika. Dumanların gökyüzünü kapladığı yangına çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi devam ediyor.

Posting Komentar

0 Komentar